CSILLAGMESÉK újra - Történetek az Égből a Földieknek szeretettel!

CSILLAGMESÉK újra - Történetek az Égből a Földieknek szeretettel!

CSILLAGMESÉK újra - Történetek az Égből a Földieknek szeretettel!

Különleges koncertre invitáljuk az Érdeklődőket 2024. január 5-én, pénteken, 19 órakor a Bükki Csillagdába. Asharti Szabó Andrea intuitív énekművész Égből és Égről szőtt történeteket és dalokat gyűjtött egy csokorba erre az estre. A hallgatók pedig a hangok, történetek és a képi világ segítségével kizökkenhetnek a mindennapok mókuskerekéből. Elrepülhetnek egy másik világba, amelyet úgyis hívhatunk, Otthon.

A művésznő, aki augusztusban már adott egy teltházas koncertet a Bükki Csillagdában, így vall önmagáról: „Egyszer, egy kung-fu mester azt mondta nekem, hogy amikor énekelek, valami kijön a számon, és az az embereknek jó. Akkor és ott, semmit nem értettem belőle. Csak álltam és zokogtam, mert amit éveken keresztül nagyon el akartam fojtani, az elemi erővel kitört belőlem. Az volt az a pillanat, amely megváltoztatta az életem, és elindultam a hosszú utazásra a hangok birodalmában. Az operettől kezdve a musicalen át az operáig sok mindent tanultam és műveltem. Számos tanárnál tanultam, számos országban énekeltem. Végül megmaradt, ami a szívemnek legkedvesebb: lelkemből énekelni. Csak úgy, spontán. Amikor énekelek, teljesnek és szabadnak érzem magam. De ezt a szabadságot és teljességet meg kellett tanulnom. Nekem is. Ezt igyekszem átadni a közönségemnek és a tanítványaimnak is. Ugyanis az emberek legnagyobb gátja a boldogságuk elérésében a félelem. Az pedig illúzió.”Jegyvásárlás csak a BNPI honlapján lehetséges ezen a linken: https://www.bnpi.hu/hu/program-reszletek/csillagme...


Program:

18.30 - 19.00 Regisztráció

19.00 - 20.15 koncert a Bükki Csillagda planetáriumában. Énekel és mesél: Asharti Szabó Andrea

20.30 - 21.30 csillagles az obszervatóriumból/teraszról

A rendezvényre szóló jegyekkel érkezési sorrendben foglalhatják el helyeiket.


Látható égitestek ezen az estén:

Szaturnusz; Jupiter; M15; NGC 869 (Perseus-ikerhalmaz); M31 (Androméda-galaxis); M33 (Triangulum-galaxis); Fiastyúk; M42 (Orion-köd); M44 (Méhkas csoport)


Asharti Szabó Andrea honlapja: http://asharti.com/

Asharti Szabó Andrea a Facebookon: https://www.facebook.com/ashartiintuitivesinger

Asharti Szabó Andrea YouTube-csatornája: https://www.youtube.com/@ashartiszaboandrea1901

Felhívjuk vásárlóink szíves figyelmét, hogy ÁSZF-ünk szerint a megvásárolt, adott időpontra szóló jegyek nem válthatók vissza, és más jegyre nem cserélhetők.

Kedvezőtlen időjárás esetén a csillagles programelem helyett a Bükki Csillagda kiállítását lehet megtekinteni, illetve csillagászunk élőszavas, planetáriumi előadást tart.